Τον ιστότοπο διαχειρίζονται οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου Αφήγηση Ζωής

10.6.14

Συνάντηση - 14-15/6/14 – To σεμινάριο Αφήγηση Ζωής πάει στην Αίγινα με χαρτί και μολύβι

DSC00187Το Σαββατοκύριακο 14 - 15 Ιουνίου 2014, θα συναντηθούν παλιοί και νέοι συμμετέχοντες του Σεμιναρίου Αφήγηση Ζωής στην Αίγινα με γνωστούς, φίλους και συντρόφους. 

Θάλασσα, ήλιος, μπάνιο, αυτοσχέδιο φύτεμα (για εντελώς αρχάριους σαν και μένα!) διαφόρων βοτάνων στο χωράφι του παππού με γνήσιους παραδοσιακούς σπόρους από την εναλλακτική κοινότητα peliti.gr (παρέα με τη Θεά, τη Δάφνη και τον Φιοντόρ - τις γάτες του σπιτιού), βόλτες, μάζεμα θυμαριού στους λόφους γύρω από την παραλία, συζήτηση, διάβασμα και γράψιμο, κρασί, φαγητό και εκπλήξεις από μένα, αλλά και από εσάς που μπορεί να σκεφτείτε ο καθένας χωριστά και να προτείνετε.


Το Σαββάτο το απόγευμα στις 7μμ θα γίνει δωρεάν εισαγωγικό εργαστήριο για όσους νέους δεν το έχουν παρακολουθήσει και την Κυριακή το πρωί στις 11, θα διαβαστούν από όσους θέλουν κείμενα με γενικές Αφηγήσεις Ζωής  ή επιλεκτικά από το θέμα της έρευνας «Αφηγήσεις ζωής στην κρίση». Καθένας μπορεί να συμμετέχει μόνο σε ότι επιλέξει, φυσικά με ελεύθερη συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες.


Πάρτε αν θέλετε χαρτί και μολύβι, μαγιό, πετσέτα, σλίπινγκ μπαγκ (ακόμα και σκηνή) όσοι θα διανυκτερεύσετε στην παραλία, φιδάκια για τα κουνούπια (προληπτικά) και φακό. (ότι άλλο χρειαστείτε υπάρχει σούπερ μάρκετ 15 λεπτά από την παραλία, αλλά και στο σπίτι, 5 λεπτά από την "κατασκήνωση" υπάρχει νερό για ντους, τουαλετα, κουζίνα για μαγείρεμα και ψήσιμο καφέ, ψυγείο για χυμούς ή ότι άλλο χρειαστείτε.


Όσοι δεν θέλετε να διανυκτερεύσετε στην παραλία, μπορείτε να διαλέξετε κάποιο δωμάτιο ΕΔΩ. Κάποιους θα καταφέρω και να τους φιλοξενήσω στο σπίτι. Αν μείνετε στην Ραστώνη μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο και να πείτε ότι είστε από το σεμινάριο Αφήγηση Ζωής της Κρυσταλίας Πατούλη, για να σας κάνουν καλύτερη τιμή, τους το έχω ζητήσει ήδη και έχουν συμφωνήσει, απλά πρέπει να τους υπενθυμίσετε.

Πιθανές χρήσιμες πληροφορίες:

Το φθηνότερο εισητήριο το έχει το καραβάκι Άγιος Μιχαήλ, αλλά δεν έχω κάποιο τηλέφωνο και φεύγει μόνο ένα την ημέρα νομίζω. Το αμέσως φθηνότερο είναι ο Άγιος Νεκτάριος (σύνολο 13 ευρώ «πήγαιν’ έλα») τηλ. 2104225625 – 2297025625. Στα άλλα συμβατά καράβια το εισητήριο είναι 8 ή 9 ευρώ μόνο το «πήγαινε». Το ταξίδι είναι μία ώρα. Στα Δελφίνια είναι μισή ώρα αλλά στοιχίζουν 13 ευρώ, επίσης μόνο για το «πήγαινε» - τηλ. 22970-2580 και 2104199000.


Συνάντηση το πρωί του Σαββάτου στην Παραλία Καμάρες (Περιοχή: 5 λεπτά με ταξί (5 ευρώ) - είναι οργανωμένη και βρίσκεται στα σύνορα Αίγινας – Χλόης - Κυψέλης. Ο χάρτης ΕΔΩ
(Αν επιλέξετε να έρθετε όλοι μαζί, θα μοιραστείτε και τα έξοδα του ταξί. Μπορώ να σας φέρω σε επαφή με ιμέιλ όσοι μου πείτε ότι θα έρθετε και αποφασίσετε την ώρα που θα φεύγει καράβι)

*Όσοι θέλετε να έρθετε επικοινωνείστε το αργότερο μέχρι τις 10/6 στο ιμέιλ: cpatouli@yahoo.gr - για να μιλήσουμε και στο τηλέφωνο κατόπιν εάν θέλετε διευκρίνηση σε οτιδήποτε άλλο. 

---
H Παραλία Καμάρες:
DSC00326
DSC00335DSC00291DSC00283DSC00279DSC00283DSC00234
Και το χωράφι του παππού:
DSC00257Σας περιμένω όλους με χαρά!
Σεμινάριο Αφήγηση Ζωής

H ζωή δεν είναι αυτή πoυ έζησε κανείς αλλά αυτή πoυ θυμάται και όπως τη θυμάται για να την αφηγηθεί. Gabriel García Márquez

Γράφω για να μην ξαναγράψω ποτέ.

Γράφω γιατί είμαι πολλά πρόσωπα.

Γράφω, για να μην ξαναϋπάρξουν αυτά τα πρόσωπα που είμαι,

αλλά ένα και μοναδικό πρόσωπο,

που δεν γράφει

Ελεονώρα Σταθοπούλου, Καλο αίμα κακό αίμα, εκδ. Eστία

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου